Restaurante Moka


;

Aquí gaudiràs d'un ambient càlid i proper, d'un tracte personalitzat i podràs passar una agradable vetllada amb els teus amics o família.

Comptaràs amb una gran varietat de productes de primera qualitat, cuinats amb receptes de sempre o innovacions d'avantguarda, segons el gust de cada comensal.

Ens esforcem dia a dia per oferir el millor servei a un bon preu, perquè puguis gaudir-lo en qualsevol moment.

Volem que els nostres clients tinguin una experiència excel·lent al nostre local; per això, el nostre personal d'experts treballa els 7 dies de la setmana per satisfer les teves necessitats. La nostra missió és crear un entorn en el qual no hagis de preocupar-te per res. Només has de gaudir del teu vetllada.

Restaurante Moka
Rambles, 126
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}