Josephine Barcelona


Con nombre francés y look neoyorquino
;

És un lloc que des de la seva elegant façana i porta de vidre convida a entrar a visitar-lo. Però l'elegància no està sol a l'entrada, sinó també en el seu interior, incloses les seves receptes. El restaurant Joséphine és un encantador local situat al centre de Barcelona amb una decoració retro tipus anys 20 que evoca certs bars novaiorquesos.

 

La seva proposta gastronòmica és mediterrània amb tocs d'autor, amb tapes i plats ideals per gaudir en parella o amb amics com les croquetes de cua de bou o l'steak tàrtar a la minute francesa de filet, tonyina o salmó.

Josephine Barcelona
Carrer de Pau Claris 147, Barcelona
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}