Restaurante Frijoles Negros


;

La meta principal Frijoles Negros és, sense cap dubte, poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients. Els nostres punts forts són: una dilatada experiència i un extraordinari concepte d'atenció al client.

 

Una celebració perfecta perviu en la memòria durant molt de temps. Per això, no només li oferim una oferta culinària variada i excepcional ajustada als seus requisits, sinó que amb el nostre personal, equipament i capacitats organitzatives també li podem ajudar en la posada en escena, si ho desitja. Tant si es tracta d'una celebració familiar o d'amics fins i tot d'empresa, el nostre expert equip proporcionarà el programa culinari ideal i els suggeriments necessaris perquè la seva celebració sigui un esdeveniment inoblidable.

Restaurante Frijoles Negros
Carrer Bruc, 146
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}