Cal Boter


;
Cal Boter Streetlovers

Una antiga fusteria al barri de Gràcia va ser el lloc escollit pel Toni i l’Encarna l’any 1986 per tirar endavant la seva idea i crear Cal Boter, un restaurant familiar de cuina tradicional catalana.

Van començar fent torrades, escalivada i carns fetes a la brasa de carbó natural. La tradició carnissera de la família els ha permès oferir una bona selecció de carns fresques i de qualitat, que provenen de la carnisseria i la polleria que tenen al mercat de San Andreu. La carta inclou botifarres, filets de bou, xai, vedella, guatlles, peus de porc o conill entre d’altres.

El local original aviat es va quedar petit per acollir als clients; als “amics”, com els considerava en Toni. El restaurant va doblar la seva mida amb un acollidor saló que permet celebrar dinars o sopars de grups. A l’igual que el local, la carta també es va ampliar. Sense renunciar a les clàssiques peres al vi, sopa d’all, carns i torrades, es van incloure altres plats deliciosos com el bacallà “Gratacolloni” – gratinat amb allioli -, els cargols a la “llauna” o picants, es boníssimes patates farcides de ceps y crema de foie, la selecció de gaspatxos (segons la temporada), els peus de porc amb gambes o les mandonguilles amb sipia…

Cada dia de la setmana hi ha un plat clàssic dins la selecció del primers, com la fideuà dels dimarts, l’arròs negre els dijous o els canelons dels divendres.

A l’actualitat, amb les noves generacions de la família embarcades a Cal Boter, amplien els seus serveis diaris oferint “Esmorzars de forquilla”. Esmorzars contundents per agafar forces a mig matí, que inclouen plats com el cap i pota amb cigrons, peus de porc amb romesco o bacallà. Una bona opció per un dia de passeig o pedaleig coneixent Barcelona i la mítica Vila de Gràcia.

La proximitat de l’equip que forma Cal Boter i la frescor dels seus, son les eines utilitzades per ser acullidor restaurant familiar per oferir-nos una interessant selecció de cuina catalana.

El restaurant Cal Boter està situat a l’emblemàtic barri de Gràcia, barri ben conegut per les seves festes les quals es celebren als voltants del 15 d’Agost; la popular Festa Major de Gràcia, on els carrers del barri s’adornen.

Al nostre restaurant hem volgut mantenir una decoració que reflexa molt bé la zona a la que estem: al Barri de Gràcia. L’ambientació és molt característica de la zona, típica del barri amb tots els pòsters de les festes des de l’any de l’obertura de Cal Boter (1986) fins el dia d’avui.

Cal Boter
carrer Tordera, 62
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}