Restaurante Barcelona Milano


cuina de fusió italiana i catalana
;
Restaurante Barcelona Milano Streetlovers

Cuina Oberta Situada enmig del Restaurant Que evoquen Confiança i Qualitat. Trobarem també de l'antipasti, Que Ens Podem servir v Nosaltres Mateixos o el personal de sala de l'Establiment

Podem també TROBAR Espais molt diferenciats En un ambient Mateix, Així Com una entrada practical i molt Vistosa, ONU espai amb taules altes i Una barra i, per Ultimo, l'ONU espai Més Clàssic i tradicional, altiplans baixes estafadors.

Perspectiva de l'alta cuina amb el antipasti i la taula.

El restaurant enoteca BarcelonaMilano és també, oferint Més De 400 referències de vi de Tot El Món. Disposem també de l'ONU Ampli assortiment de vins de copes, caves i xampany.

Restaurante Barcelona Milano
calle Villarrole 190-192
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}