Bar Nolla


Bar Nolla reneix amb la intenció d’apropar la mar al teu plat. Cada vespre, rebem el millor peix i les millors closques de les llotges de les terres de l’Ebre i el cuinem a la planxa per conservar tot el seu sabor i les seves propietats.
;

Bar Nolla (1914-1959) reneix amb la intenció d’apropar la mar al teu plat. Cada vespre, rebem el millor peix i les millors closques de les llotges de les terres de l’Ebre i el cuinem a la planxa per conservar tot el seu sabor i les seves propietats. Entre les nostres especialitats, destaquen les cloïsses, els musclos, les navalles, les tellerines, els ostrons, els sonsos, els rogers i les gambes de sorra. Tots els nostres productes són acabats de pescar mantenint el gust de mar i de peix fresc d’alta qualitat.
 
A la nostra barra, podràs veure tots els nostres productes acabats d’arribar de la llotja, escollir el que més t’agradi i nosaltres te’l preparem al moment, sempre que la mar ens ho permeti. I si véns cap a les 7 o les 8 de la tarda, podràs observar des de primera fila com ens porten el peix i el marisc mentre prens un aperitiu. Sens dubte, un gran espectacle!


Al bar podràs fer un vermut abans de dinar a base de closques, taules de formatge, curats i altres tapes. I si et quedes amb gana, tenim plats més elaborats com el bacallà confitat, el tàrtar de tonyina, el turbot i les nostres cassoles especials d’escamarlanets encebats, sèpia amb mandonguilles o favetes amb cloïsses.

Bar Nolla
Consell de Cent 339, Barcelona
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}