Restaurant 12+1 Deport Restaurant


;

Bar Dotze més Un fa mes de 14 anys que s'ha convertit en el local de referència de la Vila Olímpica de Barcelona per la qualitat i la quantitat dels serveis que ofereix: bar, restaurant, tapes, torrades, bar de copes, saló de jocs.Els millors mojitos i cocktails de barcelona

Disposem de 3 pantalles gegants i dotze televisions de 40 polzades per oferir-los en directe tot tipus d'esdeveniments esportius (Sempre els partits en directe de Barça, Espanyol i el Reial Madrid) .Tenim totes les lligues d'Europa, tenim sky Itàlia, sky germany, sky england, tV terme portugal amb tota la lliga portuguesa amb francesinha i superbock.

Retransmetem tot tipus d'esport al suggeriment del client.

Restaurant 12+1 Deport Restaurant
Calle Arquitecte Sert, 17-19
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}