El Bandarra Tapería


;
El Bandarra Tapería Streetlovers

La quantitat de propostes gastronòmiques al barri barceloní de Gràcia és infinita. Si no et decantes per cap, hauries de saber que el restaurant El Bandarra Tapería és la millor opció si busques qualitat i innovació.

 

Presentacions impol·lutes amb productes de qualitat. Els plats que s'elaboren deixen de ser tradicionals per sorprendre't. Decideix-te per la Truita amb base de sofregit i pernil ibèric, el Pollastre en tempura amb allioli de maduixa, la Escalivada a la vietnamita, els Makis de verduretes o la Presa ibèrica amb salsa yakitory.

 

Envoltat de maó, amb tonalitats clares, taules altes i normals. Aquest establiment, que a més disposa de terrassa, et farà sentir com a casa. El seu servei, atent i amable, farà la resta sigui una experiència inoblidable. Ho vols comprovar

El Bandarra Tapería
calle Torrijos 53
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}