Restaurante Patrón


;

Patró neix al febrer de 2014, a La Antigua Ubicació del Restaurant Moncho de Barcelona, amb la il·lusió de Convertir-se en ONU Lloc Innovador i Referent a Barcelona. Un Espai Obert al Públic Durant tot el dia Que es va a Adaptant les Necessitats I apetències de Cada Un seus assistents. Sota l'essència marinera de la seva estètica, Decoració i gastronomia El Projecte Vol Ser Una mica més que Restaurant senzill ONU Donant Una Alta Importància a la zona de cockteleria, gastrobar i xarcuteria.

Pertany a l'ONU Grup Empresarial Nacional erigit per Moncho Neira, Propietari del Restaurant Botafumeiro, Lloc de Trobada dels Bons amants de la Cultura de la cuina, vaixell insígnia del grup i Referent mundial de l'Alta Gastronomia.

 

Restaurante Patrón
Travessera de Gràcia, 44-46
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}