DRY MARTINI


Ícono del mundo del Cocktail
;

Va obrir les seves portes fa més de 30 anys. Durant els primers temps, quan el regentava el fundador de la cocteleria, Don Pere Carbonell, el Dry Martini Cocktail Bar era una Martinería: només es servia Dry Martini. Després vindrien altres còctels com els Gin Fizz, Margarides, Negronis, Whisky Sours, etc.

 

Quan Javier de las Muelas va agafar el seu llegat, va voler mantenir l'essència d'un cocktail bar clàssic, per això, va mantenir l'estil anglès de còctel bar: cuir, fusta i llautó. Encara ampliant la carta amb recreacions de cocteleria clàssica i les seves famoses noves col·leccions de còctels genuïns, exclusius i innovadors. Però sempre destacant el còctel que li dóna nom: el Dry Martini. Un clar exemple, és la col·lecció d'art de les seves parets dedicada a aquest famós còctel. El Dry Martini By Javier de las Muelas, roman per setè any consecutiu a la llista dels 50 millors bars del món any rere any, sent en l'actual edició, l'únic bar espanyol, 4t millor bar de la història i primer d'Europa en la valoració ponderada que realitza l'organització, mantenint-se en aquesta llista des de la primera edició, ia més, considerat el tercer millor bar de ginebra del món.

DRY MARTINI
Aribau 162
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}