Restaurant Els Pescadors


;

Del mar

 

Cada dia, de les llotges de la Platgeta, Arenys i Vilanova, Esteve Montes del Poblenou i Oscar (el Baleta) de la Barceloneta ens porten els millors peixos que troben.

 

De la terra

 

Sempre hem volgut elaborar la carta amb el millor producte que estigui més a prop nostre. Seguim la temporada i les estacions. Afegim plats d'altres procedències ...

 

Tradició

 

Res és com abans, tampoc a la cuina. La tradició es fa cada dia, evoluciona, canvia, s'adapta. La cuina sempre s'ha nodrit de la globalització.

 

La modernitat

 

Es modern gaudir del passat sense nostàlgia ni reproducció, mantenint el que ens agrada i afegint el millor de l'actualitat.

Restaurant Els Pescadors
Plaça Prim, 1
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}