Bocca di Bonifacio


Burguer e altre delizie
;

L'Estret de mar Que separa l'illa de Sardenya amb Corsega és Anomenat, en els mapes italians, "Boques de Bonifacio". Diversos Contes i llegendes es refereixen A Aquest petit braç de mar, temut pels navegants per les Forts corrents, els Fons estarrufats Plens de baixos i roques i pels forts vents Que Bufen Com cavalls salvatges from El Nord Fins ponent. La història Compte Que Centenars de vaixells van naufragar, les restes del, bellisimos inalterats i, jeuen encara en el fons del Canal; Un dels mes famosos, el vaixell romà de Spargi, es va enfonsar al 120 A.C. Amb seu Càrrega De àmfores i Tresors. I SEGONS la mitologia grega, "Boques de Bonifacio" és Aquell mar desconegut On Odisseu Va trobar els Lestrígons, un Poble de gegants Que tiraven pedres des de les Muntanyes I Que exterminar la seva flota. En fi, un petit tros de mar ric d'història, llegendes, mites i bellesa.

De la mateixa manera, a la cruïlla del carrer Sardenya amb Còrsega, NEIX Bocca di Bonifacio, Trobada de la Tradició culinària italiana amb la modernitat del Món contemporani, una Casa acollidora, ONU Lloc On reunir-Entorn de Una taula per Gaudir d'Sabors clàssics i nous.

Bocca di Bonifacio
C/Sardenya 360
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}